Arealspesifikasjon


1. etg: 73 kvm Lager 1G
1. etg: 106 kvm Lager FN
1. etg: 192 kvm Lager 1A
2. etg: 479 kvm Kontor 2C
3. etg: 36 kvm Kontor 3A
3. etg: 188 kvm Kontor 3C
3. etg: 676 kvm Kontor 3B
4. etg: 1046 kvm Kontor 4A

Bebyggelse


Lienga 2 er en meget flott kontor/kombinasjonseiendom beliggende på Mastemyr. Eiendommen har representative fellesarealer og har nytt inngangspart ig ny kantine i 2021. Bygget har en rekke større leietakere som for eksempel Ford Motor Norge AS, Imatech Marin AS, Mazda Motor Norge AS, Eventyrlie AS og Nortelco AS . Eiendommen består av kontor, lager og verkstedlokaler. Bygget har representative fellesarealer, kantine, person og vareheis, ventilasjon med kjøling og god oppfølging av byggets forvalter. Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen.

Beliggenhet


Mastemyr ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård, kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum og 3 minutter fra Kolbotn sentrum. Eiendommen har enkel adkomst til E18 og ligger i rolige omgivelser. Området består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

I umiddelbar nærhet er det Quality Hotel, treningssenter, matbutikk og diverse helsetjenester.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass i krysset Trollåsveien/Lienga. Ca. 15-20 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (Buss/tog).

Adkomst


Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Trollåsveien (første vei til høyre). Lienga er første vei til høyre og bygget ligger umiddelbart på høyre side.

Parkering


Eiendommen har god parkeringsdekning og fri parkering for leietakere og besøkende.

Standard


Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med person og vareheis, samt ventilasjon med kjøling. Eiendommen har representative fellesarealer. De ledige lokalene kan oppgraderes og tilpasses etter nærmere avtale med ny leietaker. De vedlagte bildene viser eksempler på andre utleide lokaler i bygget som er oppusset, samt enkelte av de ledige lokalene.

Inneholder


Vi har ledige lokaler som passer firmaer i de fleste størrelser. Alt fra mindre kontorlokaler fra ca. 36 kvm. opp til selskaper som har behov for 1000 kvm. på ett plan.

Det er ledige kontorlokaler i 2. etg. (samme plan som resepsjonen), 3. etg. og 4. etg. Kontorlokalene har god takhøyde og store vindusflater. Etasjene kan deles opp i mindre lokaler fra BTA ca. 100 kvm.
Etasjene har få innvendige bærende vegger slik at romløsning og standard kan tilpasses ny leietaker.


2. etg.
Kontorlokale (2C) BTA 479 kvm.

3. etg.
Kontorlokale (3A) BTA 36 kvm.
Kontorlokale (3B) BTA 676 kvm.
Kontorlokale (3C) BTA 187 kvm.

4. etg.
Kontorlokale (4A) BTA 1.046 kvm.

Lokalene leies ut samlet, eller oppdelt i mindre lokaler.

Lager:
BTA 73 - 192 kvm. med ca. 4 meters takhøyde. Leies primært ut sammen med kontorlokaler.
Lokale (FN) BTA 106 kvm.
Lokale (1A) BTA 192 kvm.
Lokale (1G) BTA 73 kvm.


Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette eller ønsker en annen oppdeling av lokalene.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport