Beskrivelse

Innhold
2. etg.: Kontorer/showroom- BTA ca. 801 kvm. Eget, sikkert serverrom.  Ledig høst 2020
3.etg.: prosjektert tilbygg. Ca 700 kvm BTA. Ferdigstillelse: etter avtale.

Standard / generell info
Normal standard. Leieobjektet kan tilpasses leietakers ønsker / behov, etter nærmere avtale og således leveres med ønsket standard og tilpassede løsninger. Byggets tekniske grid gjør det enkelt å tilpasse lokalene til ulik bruk. Byggets særegne arkitektur gjør eiendommen til et skikkelig landemerke på Forus. Den distinkte glasspyramiden er godt synlig mot omgivelsene.

Parkering
God parkeringsdekning på eiendommen.

Beliggenhet/adkomst
Enkel adkomst med bil eller off.kommunikasjon. Eiendommen ligger i tverraksen mellom Luramyrveien og Stokkamyrveien, og har således adkomst fra begge disse veiene. Eiendommen ligger plassert mellom IKEA og Kvadrat, og like ved Smart hotel på Forus.

Området
Forus er av mange regnet som det viktigste næringsclusteret i Norge. I et kompakt og tydelig definert geografisk område ligger det om lag 2500 bedrifter, med drøye 2 millioner kvm næringsareal, som huser rundt 40.000 ansatte. (Med dette er det flere private arbeidsplasser på Forus enn Stavanger sentrum, Hinan Park og Sandnes sentrum til sammen!). Området kjennetegnes av bedrifter knyttet opp mot IT, teknologi, energi, handel og service. Klyngeeffekten skal ikke undervurderes, og man ser en stor leverandørindustri som lever side om side med f.eks de store oljeselskapene som ligger i området. I nærheten av Luramyrveien 42 ligger noen av norges viktigste selskap, herunder for eksempel Equinor, Neptune Energy, Vår Energi, APPLY, Siemens, Global Maritime, Subsea 7, Maersk Drilling, COSL, Cegal, Solv osv. I umiddelbar nærhet / gangavstand finner man også aktører som IKEA, Kvadrat kjøpesenter med alle sine spisesteder, SMart hotel, samt en rekke såkalte Big Box retail aktører som Expert, Elkjøp, Megaflis, Toys R`Us, Møbelringen, Bohus m.fl. 

ANNET
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.  Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse. (Eier opplyser januar 2020: Energisertifisering pågår i det megler påtar seg dette oppdrag).

Newsec Maps 
Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt.