Beskrivelse


Lokalene

Vi har for leie 355m² i 6. etasje, som er eiendommens toppetasje. Her har et lokale blitt stripppet ned til betongen, klar til å pusses opp for ny leietaker. 

Med en fantastisk takhøyde, mye lys, og utsikt til resten av byen, er dette et kontorlokale for den som søker det lille ekstra. 


Eiendommen

Eiendommen ligger sentralt til i Oslo sentrum, nær Hammersborg og Regjeringskvartalet, Youngstorget og rett ved Torggata.

Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har en stor parkeringskjeller samt sykkelparkering, og garderober med dusj.


Beliggenhet

Eiendommen ligger lett tilgjengelig til i Oslo sentrum, både med bil via ringveiene og offentlig kommunikasjon. Trikk og buss har stoppesteder rett i nærheten, og det er kort gangavstand til Jernbantorget og Oslo S.

I området rundt Youngstorget har en rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design valgt å lokalisere seg de siste årene. Området er blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis