Om eiendommen

Kort om eiendommen

Vi har for salg et forretningslokale i Sørkedalsveien 5. Lokalet ligger i 1. etg. med god profilering og selges uten leietaker.

Bebyggelse

Sørkedalsveien 5 ble oppført i 1936 over syv etasjer, samt kjeller. Eiendommen har næringslokaler i 1. etg. og boliger i de øvrige etasjene.

Tomt

Eiet felles tomt 999 kvm.

Standard

Seksjonen holder relativt enkel standard med fliser på gulv, malte vegger og malt himling.

Inneholder

Næringslokale beliggende på gateplan med direkte inngang fra gaten i tillegg til inngang fra oppgangen. Lokalet er gjennomgående og har butikkareal med stort vindu mot gaten og stort kontor/butikkareal mot bakgård. Det er interntrapp til et lokale i kjelleren som har vært benyttet som lager. Seksjonen har tilgang på toalett i fellesarealet. Lokalet er byggemeldt som butikk/lager og selges uten leietaker.
Areal i 1. etg. BTA 61 kvm. og BTA 29 kvm. i kjeller.

Diverse

Seksjonen felleskostnader er ca. kr. 3.850,- per måned.

Beliggenhet

Sørkedalsveien 5 har en meget sentral beliggenhet på oversiden av Majorstukrysset. Lokalene ligger rett ved XXL og vis a vis Colosseum Kino.
I tillegg til boliggårder med næringslokaler på gateplan har området et stort antall næringsbygg som skaper mye trafikk dag og kveldstid. Hovedvekten av beboerne i området er unge voksne.
Majorstuen stasjon med hyppige T-baneavganger og Kirkeveien med buss og trikk ligger kun et par minutters gange fra lokalene.

Adkomst

Seksjonen har direkte adkomst fra gaten.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 38
Bruksnr: 257