Arealspesifikasjon


kvm/antEtgBeskrivelse445 kvm1Butikk

Beliggenhet


Ulvenområdet er en del av Hovinbyen som er Oslos største byutviklingsprosjekt de siste 30 årene. Utviklingen av Ulven vil til slutt utgjøre 2 000 - 3 000 boliger.
Ulvenveien 90B er en del av første byggetrinn som sammen med nybygget Ulvenveien 90A (Torgbygget) og Ulvenveien 88 utgjør Ulven torget. Dette er et naturlig samlingspunkt med cafeer, dagligvarehandel og andre handelsaktører i 1. etasje, parkering i kjelleren og kontor i øvrige etasjer.

Blant kontorbrukerne er Bydel Bjerke, NAV, A Bygg og OBOS. Offentlig transport er tilpasset den kommende utvikling av området, og innen gåavstand er Økern T-banestasjon, buss og flybuss. Videre ligger Ulven midt mellom E6, Ring 3 og Østre Aker vei. Kort avstand og enkel av- og påkjøring til hovedveiene fra eiendommen.

Beskrivelse


Lokalet er på 445 m2 BTA og ligger vegg i vegg med Kiwi som kan gi gode synergier. Lokalene har lasterampe og felles hovedinngang mot Ulvenveien. Det er kundeparkering i kjelleren med rulletrapp rett opp til handelsarealene. Det er svært god takhøyde og få bæresøyler.

- Vegg i vegg med Kiwi og mulighet for gode synergier.
- God takhøyde.
- Enkel tilkomst til hovedfartsåre.
- Lyst og moderne lokal.

Standard


Moderne standard. Leies ut "as is".

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Kjøreport
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste