Arealspesifikasjon


2. etg: 295 kvm Kontor

Beliggenhet


Østre Aker vei 90 ligger sentralt plassert på Linderud i bydel Bjerke. Eiendommen grenser til Østre Aker vei, noe som gir svært god profilering og rask transport til både Oslo sentrum (10 min) og til Gardermoen (ca. 30 min.) Offentlig kommunikasjon med bussholdeplass rett ved eiendommen og t-bane ved Linderud T-banestasjon, noen minutts gange.

Beskrivelse


Østre Aker vei 90 er en nyrehabilitert eiendom med god beliggenhet i et veletablert næringsområde. Eiendommen har god eksponering mot Østre Aker vei 90 og enkel adkomst til eiendommen. Her er det gode muligheter for å leie lyse, moderne og flotte kontorer til en fornuftig pris. Arealet er et fremutleie og det passer supert som prosjektkontor eller som en "mellomstasjon" hvis man venter på å flytte inn i et annet areal. Det er svært god parkeringsdekning på eiendommen, tilgang til kantine og treningsrom.

Utleie


Lokalene står ledig for nye leietakere med mulighet for "plug and play". Perfekt som prosjektkontor. Det kan tilbys fleksible kontrakter og gode muligheter for å vokse i lokalene.

Parkering


God parkeringsdekning på eiendommen.

Inneholder


Ledig areal på ca. 295 kvm BTA:

2 store grupperom m/plass til 4-6 personer og et stort kontor for 2-4 personer, stort møterom som kan deles i to med skillevegg, samt tilgang til felles kjøkken og toaletter.

Visning


Etter avtale

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kantine