Beskrivelse


 Moderne og effektivt bygg med flotte fasiliteter/felles resepsjon med barista Nytt inngangsparti, resepsjon, kaffebar og personalrestaurant


 Stor ny personalrestaurant (LT45) med både kalde og varme retter, samt salatbar


 Flott møtesenter med 4 møterom i tilknytning til restauranten


 Meget god parkeringsdekning for leietakere og gjester


 Nedgang til flytoget og Lysaker stasjon i enden av bygget

Lysaker Torg 45 har alt du trenger for en effektiv, men også hyggelig dag på jobb. I løpet av 2020 vil hele første etasje få en oppgradering med nytt inngangsparti, resespjon, kaffebar, møterom og ny flott personalresturant!

Lysakerbyen har flere butikker og servicetilbud i nabolaget. Bare 3 minutter kjøretur til kjøpesenteret CC Vest. Du har også flere kafe og restauranttilbud på stasjonen og Lysaker Brygge. Radisson SAS Park Hotel ligger midt mellom Lysaker og Fornebu med fine fasiliteter for konferanse og ovenatting.

Fra lokalene ser du bredt utover og det føles luftig og fritt med godt dagslys gjennom hele dagen. Effektive arealer på alle plan.

Ledige lokaler


1. etg. ca. 400 kvm BTA kontor, butikk, showroom eller liknende
2. etg. ca. 1830 kvm BTA
4. etg. ca. 1046 kvm BTA

Lokalene vil oppgraderes og tilpasses i samarbeid med ny leietaker.
Antall arbeidsplasser avhenger av planløsning og fordelingen mellom åpne plasser i landskap og cellekontorer.

Adkomst

Med bil fra Oslo tar man av fra E-18 ved Lysaker stasjon og kjører inn fra Vollsveien. Det er enkel kjøreadkomst både til hovedinngang og tilhørende parkeringskjeller for ansatte, gjester og for varelevering. Vestfra tar man av i Lysaker vest krysset og inn til bygget via Vollsveien.Alle tog (lokaltog, fjerntog og flytog) stopper på Lysaker stasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Alle ekspressbusser har stoppested på Lysaker, i tillegg alle lokalbussene til og fra Fornebu og Snarøya. Se www.lt45.no for mer informasjon.

Beliggenhet

Beste beliggenhet på Lysakerlokket med enkel tilgang kollektivt eller med sykkel eller bil.