Beskrivelse


» Norges første "Green Building" klassifiserte kontorbygg


» Moderne og effektivt bygg med flotte fasiliteter/felles resepsjon med barista» Nytt inngangsparti, resepsjon, kaffebar og personalrestaurant, ferdig i 2020


» Stor personalrestaurant med både kalde og varme retter samt salatbar


» Flott møtesenter med 4 møterom i tilknytning til restauranten


» Meget god parkeringsdekning for leietakere og gjester


» Nedgang til flytoget og Lysaker stasjon i enden av bygget

Lysaker Torg 45, med sin fantastisk gode beliggenhet, kan sies å være en av de aller beste på Lysaker. I løpet av 2019 vil hele første etasje få en oppgradering med nytt inngangsparti, resespjon, kaffebar, møterom og ny flott personalresturant!

Ledige lokaler


2. etg. ca. 1826 kvm BTA
3. etg, ca. 1589 kvm BTA
6. etg. ca. 2809 kvm BTA- Kan deles og kan også leies sammen med 7. etg
7. etg. ca. 1616 kvm BTA

Lokalene vil oppgraderes og tilpasses i samarbeid med ny leietaker.

Antall arbeidsplasser avhenger av planløsning og fordelingen mellom åpne plasser i landskap og cellekontorer.

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende på Lysakerlokket tett ved Lysaker stasjon med tog og buss. Bygget er vendt mot nord og er godt eksponert for de som kommer fra Oslo. 

Lysakerbyen gir god dekning med butikker og servicetilbud i nabolaget. Bare 2 minutters kjøretur til kjøpesenteret CC Vest. Radisson SAS Park Hotel ligger midt mellom Lysaker og Fornebu.

Med bil fra Oslo tar man av fra E-18 ved Lysaker stasjon og kjører inn fra Vollsveien. Det er enkel kjøreadkomst både til hovedinngang og tilhørende parkeringskjeller for ansatte, gjester og for varelevering. Vestfra tar man av i Lysaker vest krysset og inn til bygget via Vollsveien.

Alle tog (lokaltog, fjerntog og flytog) stopper på Lysaker stasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Alle ekspressbusser har stoppested på Lysaker, i tillegg alle lokalbussene til og fra Fornebu og Snarøya.