Beskrivelse

- Moderne og representativt bygg- Vis a vis Lysker stasjon med flytog, tog, buss og taxi- Meget gode fellesfasiliteter- Populær og rimelig kaffebar og kafé i bygget- Gode parkeringsmuligheter- Sykkelparkering og garderobe- Flott personalresturant med sunn og god mat hver dagLysaker Torg 35 er på 14.607 kvm totalt. Bygget stod ferdig i 2001 og ble oppgradert i 2012/2013.Leietakerne forteller at her er det hyggelig å jobbe, med god lunsj og koselig kafé, og ikke minst veldig sentralt. Her er alt tilrettelaget for en effektiv og hyggelig arbeidsdag.

Adkomst

Med bil fra Oslo tar man av fra E-18 ved Lysaker stasjon og kjører inn fra Vollsveien. Det er enkel kjøreadkomst både til hovedinngang og tilhørende parkeringskjeller for ansatte, gjester og for varelevering. Vestfra tar man av i Lysaker vest krysset og inn til bygget via Vollsveien.Alle tog (lokaltog, fjerntog og flytog) stopper på Lysaker stasjon som ligger i umiddelbar nærhet. Alle ekspressbusser har stoppested på Lysaker, i tillegg alle lokalbussene til og fra Fornebu og Snarøya.

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende på Lysakerlokket ved Lysaker stasjon med bredt kollektivtilbud.Lysakerbyen gir god dekning med butikker og servicetilbud i nabolaget. Bare 2 minutters kjøretur til kjøpesenteret CC Vest. Radisson SAS Park Hotel ligger midt mellom Lysaker og Fornebu.

Standard

Lokalet ble oppgradert i 2013 og fremstår i meget god stand.Sonestyrt solavskjerming.Dusj / garderobe med garderobeskap.Avlåst sykkelparkering.7 møterom og auditorium i byggets møteromsavdeling, nær kantinen.

Innhold

Lokalet er i meget god stand og kan flyttes rett inn i.Dagens løsning er i hovedsak basert på åpent landskap og gir plass til ca 120 arbeidsplasser. 
- 110 åpne arbeidsplasser
- 9 cellekontorer
- 5 møterom (fra 8-14 personer)
- 9 flexirom
- 2 kjøkkenavdelinger/kaffesoner
- resepsjon  Hovedlokalet er på ca 2200 kvm BTA og med mulighet for å uvide med 464 kvm BTA, slik at samlet areal blir 2 664 kvm BTA. Det er mulighet for å se på ulike løsninger:- fremleie av hele lokalet til 31.12.2020 (2200 kvm BTA)
- fremleie av deler av lokalet (fra ca 500 - 1 000 +/- kvm) til 31.12.2020
- leie av hele arealet på 2200 kvm eller 2664 kvm BTA - der ny avtale inngås direkte med gårdeier (KLP) Ta kontakt for mer informasjon. VELKOMMEN TIL VISNING!  

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine