Beskrivelse

Eiendommen fremstår i dag med flere spesialbygg. Det er oppdelt i hovedsakelig tre bygninger hvorav 2 er spesialinnredet og tilpasset som laboratorium og ett som teknisk hall for kalibrering og måling av målestasjoner.Laboratoriene tilfredsstiller moderne krav til drift og har laboratoriebenker, skap og avtrekkskap intakt.Mulighet for leie av inntil 2 900 kvm arealer, men kan vurderes oppdelt i mindre enheter.

Adkomst

Meget god adkomst inn på eiendommen og intert på området. 

Beliggenhet

Eiendommen og lokalene ligger sentralt i Tananger, like ved baseområdet og som en del av det øvrige hovedsakelig oljerelaterte industriområdet. 

Standard

Lokalene er innredet og spesialtilpasset som laboratorium med tilhørende kontorer, møterom, spiserom, sosiale rom etc.Eiendommen skal oppgraderes utvendig sammen med utearealer.

Innhold

Bygg A: 1. et.: ca. 540 kvm. Består av resepsjon, og laboratorier passende for petroleum og kjemikalietesting, wc, garderober etc.2. et.: ca. 525 kvm. Består av laboratorier som passer for kjemiske analyser samt kontor og møterom. Gangbro til Bygg B.  3. et.: ca. 500 kvm. Består av flere kontorer av varierende størrelse, møterom, kantine etc.Bygg B:1. et.: ca. 265 kvm. Består av lokaler som kan passe til testing og prosjektarbeid, inkludert to rom/haller med porter.2. et.: ca. 265 kvm. Består av lokaler til som passer til mikrobiologisk laboratorium og spesial analyser.Bygg C:1. et.: ca. 525 kvm. Består av måleteknisk hall for kalibrering av målestasjoner for olje og gass samt mindre spesialrom og lager med traverskran.Bygg D:1. et.: ca. 300 kvm tilknyttede kontorer og møterom til Bygg C. Mulighet for leie av deler av eiendommen.