Beliggenhet


Eiendommen har en av Karl Johans gates beste beliggenhet for kontorlokaler og ligger svært sentralt til, vegg i vegg med ærverdige Grand Hotel. Like over gaten ligger Stortinget.

Området kjennetegnes av sin umiddelbare nærhet til handels- og servicebutikker, sitt mangfold av kaféer, kultur og restauranttilbud. Når varmen og solen titter frem flytter serveringsstedene ut på gateplan og Karl Johans gate forvandles til en sommerby.

Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon ligger til offentlig kommunikasjon innenfor kort gangavstand med Flytoget, nær- og fjerntog, T-bane, buss og trikkeforbindelse. Aller nærmeste T-banestasjon er Stortinget som ligger like ved.

Inneholder


Lokalene ligger i byggets 3. etasje og fremstår med meget høy standard. Vindusrekken ut mot fasade gir godt lysinnslipp i lokalene og ikke minst får leietaker en representativ utsikt. Takhøyden i arbeidsarealer langs fasadevegg er for øvrig sjelden god.

Etasjeflaten tilpasses leietakers behov.

For øvrig er lokalene i dag innredet med resepsjon, flere møterom, teamkontorer eget kjøkken og spisesone, datarom med kjøling og dusj.

Bebyggelse


Eiendommen har gjennomgående høy standard og fremstår meget representativt for besøkende og ansatte.

Kontorbygget består av 7 etasjer og to underetasjer med garasje- og sykkelparkering, samt lagerarealer. DNB disponerer 1. og 2. etasje og har et av sine "brand-store" filialer på gateplan. Øvrige kontorflater leies av virksomheter innenfor finans, advokatfirma og industriselskap.

Eiendommen har eget møteromssenter med konferansevert. Konferanserommene passer for 8-110 personer avhengig av møteromsstørrelse. I tillegg har Grand Hotel ulike bankettrom for 20-300 personer.

Leietakere kan knytte seg til Grand Hotels Atesias velutstyrte treningssenter eller benytte seg av SPA-avdelingen med varmtvannsbasseng.

I toppetasjen ligger takterrasse med super utsikt i tilknytning til Eight Rooftop Bar.