Beskrivelse

Wergelandsveien 1-3 betår av to eiendommer knyttet sammen. De ledige lokalene ligger på bakkeplan fint plassert ved siden av hovedinngangen og resepsjonen. Eiendommen har gjennomgått betydelige oppgraderinger de siste årene og flotte fellesfasiliteter. 
Personalrestauranten har god standard med variert og sunn mat laget av profesjonelle kokker. Ta gjerne med lunsjen ut på den flotte takterrassen tilknyttet personalrestauranten. "De tre stuer" leverer også variert mat til møter og konferanser. Her vil dere trives! 

• Kun 4 minutter til Nathionaltheatret stasjon
• Flott personalrestaurant drevet av De tre stuer
• Moderne treningsrom
• Sykkelparkering, garderobe og dusj
• Betjent resepsjon og godt vakthold
• Tilgang til flotte møte- og konferanserom
• Eget driftspersonell

Adkomst

Fra Wergelandsveien kommer du enkelt til Nationaltheatret stasjon med Flytoget, tog, buss og T-bane. Trikken stopper i parallellgaten. Du må gjerne sykle, det er innendørs sykkelparkering med dusj og garderobe i huset. Vi kan også tilby parkeringsplasser til leie. 

Ta gjerne turen til og fra jobb gjennom nydelige Slottsparken for påfyll av energi.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på hjørnet Wergelandsveien og Holbergsgate, rett ved Slottsparken med flotte grøntområder. I nærheten finnes butikker og et godt utvalg servicetilbud. Det er kort vei til både Nationaltheatret, Pilestredet og Hegdehaugsveien med gode servicesteder, butikker og cafeer.
Radisson BLU hotel ligger vis a vis og kan tilby lokaler for store events, konferanser eller overnatting.


Innhold

Lyst arealene med god vinduseksponering. Lokalet er klart for tilpassninger og vi hjelper til med utformingen hvis ønskelig.
Ca. 213 kvm BTA. Vi tilpasser lokalet etter deres ønsker og behov.