Beskrivelse

Tomt regulert  til logistikk, lager, industri  og produksjon etc. God beliggenhet ved E6 nord for Berger, i Sørum kommune. 
Bulk har her signert leieavtaler med Hesselberg Maskin AS, Hydroscand AS, Alimenta AS, ETM Øst AS, Bulder Verksted AS m fler.
Bulk tilbyr nybygg: Fra 2 000 - 5 000 m² totalt areal.

 

 

 

Bulk Infrastructure AS


Bulk er et industrikonsern med virksomhet innenfor områdene Logistikk, Data Senter Service og Fiberinfrastruktur.
Bulk har oppført mer enn 400 000 m² med logistikkbygg langs E6. Sammen med våre leietakere, har vi bygget effektive logistikkbygninger med høy kvalitet på kort tid. Bulks styrke er å bistå leietakere med gode og kostnadseffektive løsninger og det har blitt lagt merke til blant logistikkselskaper som ønsker moderne bygninger og lave driftskostnader. Med et sterkt fokus på energieffektivisering har Bulk oppnådd energiklasse "A" på våre lagerbygg. Bulk opererer med en svært effektiv byggeprosess og kan bygge nytt innen ett år etter å ha signert leiekontrakt. Bulk har flere potensielle tomter mellom Gardermoen og Moss.

Adkomst

Adkomst fra E6 via Haldenvegen.

Beliggenhet

Tomtene ligger ved Bjerke Industriområde, med god profilering mot E6 og Gardermobanen, ca 5 km nord for Berger.
Avstand til Oslo S og Gardermoen er ca. 25 km.
Det er gangavstand til bussholdeplass og Lindeberg togstasjon, som gjør at beliggenheten egner seg spesielt godt til bedrifter som har behov for kollektiv tilknytning for ansatte. Tog fra Oslo S - Lindberg tar ca. 25 min.

Standard

Se vedlagte Bulk brosjyre som viser Bulks standard bygg lager og omlastningsterminal.