Beskrivelse

Det blir nå ledig for leie moderne kontorlokaler med høy standard, store vinduer og med flott utsikt over nærområdene. Lokalene kan enkelt tilpasses for ulike type bedrifter. Det er mulighet for å leie lager i 1. etasje om ønskelig. Bygget er veletablert med gode fellesfasiliteter som kantine, felles garderober, parkering i kjeller, heis, og sykkelparkering.

Det er utvendig parkering samt stor parkeringskjeller hvor det er totalt ca. 120 parkeringsplasser på eiendommen.

Ta kontakt for mer informasjon eller visning av ledige lokaler.

Beliggenhet

Moderne kombinasjonsbygg beliggende i en av byens mest attraktive næringsparker med kort vei til Bergen Lufthavn Flesland, Kokstad, Sandsli og Lønningen. Området er blitt et dynamisk og spennende næringsområde som er i sterk vekst. Mange av virksomhetene er oljerelaterte. God parkeringsdekning samt kort vei til offentlig transport. Det har også vært diskutert etablering av felles buss for næringsparken på Espehaugen med god kommunikasjon til Birkelandskrysset (bybanen). Det er gangavstand til flyplassen samt kort vei til Blomsterdalen senter med alle fasiliteter.

Standard

Bygget er et av Bergens bedre kombinasjonsbygg med lokaler som holder høy teknisk standard. Etablerte leietakere har valgt gode kvaliteter som passer godt med byggets identitet. (Se vedlagte bilder) Det kan også nevnes høy standard både på innvendige og utvendige fellesarealer, som gir et godt helhetsinntrykk.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport