Beskrivelse

OBOS Eiendom er utbygger for Lambertseter Helsehus. Lambertseter Helsehus er et påbygg til Lambertseter senter og er nå under oppføring. Planlagt overtakelser er i oktober 2020, med en åpning av nytt Helsehus på Lambertseter senter i oktober/november 2020. Totalt er Helsehuset på 2000 kvm.

 Påbygget ligger på øvre parkeringsplan, plan 6. Det er parkering på dekket utenfor bygget. Tilkomst er via heiser i senteret, henholdsvis mot T-banen og Cecilie Thoresens vei. I tillegg er det adkomst via rullebånd som går fra plan 6 og helt ned til plan 1 i senteret.

 Helsehuset har 8 lokaler, hvorav 6 er utleid. Dette er utleid til leger, tannleger (3 stk) og fysioterapi. Helsehuset er kun forbeholdt helserelatert virksomhet. Virksomheter som f.eks kiropraktor og homeopati kunne ha passet her.  Vi vil gjerne høre fra deg dersom du driver innenfor helserelatert virksomhet og vil etablere deg på Lambertseter! Lokalene leveres ferdig innredet med malte vegger, belegg på gulv og systemhimling. Vegger leveres med lydkrav som vanlige kontorskillevegger. Fasiliteter som WC, personaltoalett og spiserom er lagt til senterets fellesområder om ikke leietaker selv ønsker dette inn i lokalene mot tillegg.

Vedlagt er plantegning over plan 6. Det er de to rosa arealene som er ledige. 

Arealene på disse er henholdsvis;

307 kvm eksklusivt areal eller 380 kvm BTA

128 kvm eksklusivt areal eller 158 kvm BTA

 
Ta kontakt med OBOS Eiendom v/ Synnøve Sterri ved ønske om mere informasjon om prosjektet.


Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

 


Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak . Som eneste utleier i Norge betjener OBOS Eiendom fellesområder og -funksjoner i sine bygg med energi fra egne småkraftverk i Norge.

 


Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.

Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.


Om eiendommen


I tillegg til de 80 butikkene og servicefunksjonene inneholder senteret også Deichmanske bibliotek, Symra kino samt SATS treningssenter.

Ved åpningen av det gamle Lambertseter Senter i 1958, representerte senteret noe sensasjonelt og hypermoderne, og det innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie.

I dag er Lambertseter Senter en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel i Nordstrand- og omkringliggende bydeler. Senteret har bidratt til å revitalisere livet i bydelen. Med bibliotek, kino og SATS, samt goder som parkering med bilpleie, er Lambertseter Senter et opplevelsessenter, der shopping bare er et av tilbudene.


I tillegg til hovedbygget (Nord) finner man flere butikker på gamle Lambertseter Senter (Sør) som blant annet dagligvare, servering, helsetjenester og OBOS Eiendomsmeglere. Fra 2020 er Bydel Nordstrand samlet i eget kontorbygg på senteret med bydelsadministrasjonen og helsestasjon.
Symra Terrasse (Øst) stod ferdig høsten 2018. Her finner man 3000 kvadratmeter med næring hvor Rema 1000, Europris og Plantasjen ligger. Bygget har også eget parkeringsanlegg i underetasjen med innkjøring mellom Rema 1000 og Europris. Her er det 1 time gratis kundeparkering og flere el-bilplasser.

Beliggenhet

Senteret ligger sentralt i en tett befolket del av bydel Nordstrand rett på T-bane stasjonen Lambertseter (linje 4). Det er også buss (linje 79 og 75) og taxiholdeplass på utsiden av senteret. Umiddelbar nærhet til Lambertseter gård og Lambertseter stadion.

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis