Beskrivelse


- Effektivt lokale


- Urbant og kreativt miljø med et rikt kulturtilbud


- Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder osv i nærheten. 

Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne sted hvor blandt annet Riksscenen, Popsenteret, dansesenter og flere restauranter holder til. Se http://www.schouskulturbryggeri.no/. I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet.

Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Det aktuelle lokalet ligger i bygg M og blir ledig etter Army Shop.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass rett utenfor Schous kvartalet. Buss 30/31 til Heimdalsgata og trikk 11 -12 -13 til Schous plass (evnt. Nybrua). Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. For øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Grünerløkka, med kort gangavstand til Oslo S. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av kafeer og restauranter, samt grøntarealer, sykkel- og turstier.

Innhold

Lokalet ligger i første etg mot Trondheimsveien og er på ca 240 kvm BTA. Det er godt egnet til butikkdrift, men også som kontor, eller lokale innen helse som kiropraktor, fysiologi eller likenende.

Ta kontakt for visning.