Arealspesifikasjon


3. etg: 4316 kvm Moseidsletta 122 - 3. etg

Beliggenhet


Strategisk beliggenhet, der man knapt kan få en enklere kommunikasjon øst-vest og nord-sør.
Eiendommen ligger like ved både Solasplitten og E-39, noe som sikrer gunstig kommunikasjon via sentral infrastruktur.

Byggemåte


Bygget ligger svært synlig, som et markant signalbygg, med sin definerte trekantede bygningsform. Det innvendige atriet som strekker seg 6 etasjer oppover skaper en svær romslig og lys atmosfære, noe som er med på å sikre arealer med gode lysforhold for alle medarbeidere, uavhengig av hvor man sitter i bygget. Samtidig skaper den sentrale aulaen en sosial setting, der den for eksempel er en arena for treff i lunsjpausen. For mindre, uformelle kaffe-pauser er det også sosiale kaffe-soner med sittegrupper på den innvendige gangveien.

Standard


Svært god standard. Bygget er prosjektert med tanke på høy arealeffektivitet, og har således tekniske anlegg forberedt på et høyt antall ansatte per kvadratmeter. Miljøfokus er også hensyntatt i prosjekterings- og byggefasen og er energieffektivt og koblet opp til fjernvarmeanlegget på Forus.

Energimerking


Energimerke B og oppvarmingskarakter GRØNN

Parkering


Parkering kan tilbys etter avtale. Eiendommen har både innvendig parkering i kjeller og utomhus parkering på egen grunn. Parkeringsplassene i underetasjen er merket med telleverk ved innkjørsel, slik at man unngår trafikk inn dersom det skulle være fullt.

Overtakelse


Etter avtale. Arealer kan overtas på kort varsel.

Diverse


Profilering ihht byggets skiltplan. Blir å avtale med Utleier.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine