Beskrivelse

Unik mulighet i ett kontor i Cecilie Thoresens vei 7 D:

Vi har nå ledig ett enkeltkontor på eiendommen Cecilie Thoresens nr 7 D som ligger sentralt på Lambertseter/ Karlsrud i Oslo.

Det er flere bedrifter som fra tid til annen har behov for kontorlokaler, men som av ulike årsaker og behov ikke ønsker å binde seg opp til langvarige leieavtaler eller leie store arealer.
Dersom du er i markedet etter ett lite kontorlokale og/eller ønsker en fleksibel løsning til leieavtale så er dette definitivt noe for deg! 
Vi leier ut ledige arealer også på langvarig basis dersom det ønskes en mere ordninær leieavtale.

Ledige arealer i byggets 2.etg
Kontorareal merket i plantegning med:
M 18, 21 kvm BTA

Det er felles inngangsparti, samt tilgang til spiserom og toalett for kontorene. Du har nå en unik mulighet og valgfrihet i våre ledige kontorlokaler på Lambertseter. Vi har lyse og trivelige kontorlokaler for leie - kontakt oss for visning i dag. Vennligst se vedlagte plantegning til høyre i annonsen som skildrer de forskjellige scenarier man kan velge imellom.

Kombinasjonseiendom med produksjonslokaler, små og store kontorlokaler, servicefunksjoner og salgsvirksomhet. Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter, og det er parkeringsdekning både for kunder og leietakere. Det er mulighet for leie av p-plass tilknyttet eiendommen. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.


Hvorfor leie hos oss i OBOS Eiendom?


Vårt kundeløfte
Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar
OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .

Din sikkerhet er viktig for oss
Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.
Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Beliggenhet

Eiendommen ligger langs Cecilie Thoresens vei, mellom Lambertseter og Karlsrud. T-bane linje 4 bruker 18 minutter til Jernbanetorget. Det er kort vei til Lambertseter senter med sine 83 butikker, bibliotek, treningssenter og Symra kino. Nærområdet består av boliger, andre kontoreiendommer, skoler og idrettshall.

Fasiliteter

Alarm
Garasje/P-plass