Om eiendommen

Om du driver med varehandel, og er importør/grossist eller forhandler og trenger lager - se her!
Med enkel tilkomst for transportører, kunder mv. så er beliggenheten ved siden av gamle Biltilsynet i Fyllingsdalen svært ideell. Da har du lager med kjøreporter midt mellom Bergen Havn og Bergen Lufthavn Flesland - med svært gode tilkomstmuligheter fra byen og fra flyplassområdet via Knappetunnelen.

Her kan du sikre deg svært praktiske lokaler som møter alle krav til beliggenhet og beskaffenhet relatert til lager/logistikk. Prismessig er leien satt slik at den fremstår som gunstig med tanke på dagens marked, og lokalenes standard og beskaffenhet. Dersom du også har behov for utearealer, for eksempel til containere, maskiner eller annet utstyr så er det mulig å leie dette eksplisitt til svært fornuftige betingelser.

Ønsker du også å ha kontor i samme bygg?
Her er det full anledning til å leie areal etter behov. Utleier er svært fleksibel, og vil bidra til en fleksibel løsning som er tilpasset dine behov.
Kontakt oss i dag på telefon eller e-post, og bli gjerne med på en felles runde på bygget der vi ser på mulighetene i henhold til dine ønsker. Velkommen!

Innhold:

1. etg: Lager 531 kvm BTA (Fra 150 til 531 kvm ledig)
2. etg: Kontor 150 - 500 kvm BTA (Dersom du ønsker å ha kontorer i samme bygg)

Beliggenhet

Spelhaugen 8 ligger sentralt til på Spelhaugen i Fyllingsdalen, et område i stor utvikling. Nylig er bybanen kommet til Fyllingsdalen, og det er planlagt forlengelse av denne til Spelhaugen. Fra lokalene er det kort vei til både Flesland, sentrum og øvrige bydeler i Bergen. Kort vei til hovedfartsårer, og et meget sentralt punkt for å drive virksomhet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601