Arealspesifikasjon


134 kvm
5 etg
Kontor, Kontorlokale

Beliggenhet


Rådhusgata 20 en har flott beliggenhet i Kvadraturen, Oslo sentrums eldste område; bygget opp etter bybrannen i 1624. Bygget er oppført i 1898 etter tegninger av arkitekt C. Michaelsen, og står på Byantikvarens gule liste. Eiendommen ligger ca. 100 meter nedenfor Christiania torg, der det finnes flere hyggelige spisesteder. Koselig kafe rundt hjørnet, og lunsjbutikk samt frisør i byggets første etasje.

Beskrivelse


Eiendommen ligger meget sentralt i Kvadraturen og har representativt inngangsparti med heis. Både person og vareheisen er nye 2011. Fellesarealene har et innbydende uttrykk der moderne oppgraderinger er foretatt med respekt for de opprinnelige detaljer. Fasaden er rehabilitert de senere år, og er dels i malt utførelse, og dels forblendet i granitt.

Adkomst


Eiendommen har direkte inngang fra Rådhusgata. Representativt inngangsparti med flott smijernsport og portrom.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet med kort gangavstand til buss, trikk og T-bane. Tog og flytog fra Nationaltheatret og Oslo S.
Enkel adkomst med bil fra E18 i Operatunnelen.

Parkering


Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er mulig å leie parkering i områdets p-hus (hvis ledig). Bankplassen er nærmest, ca. 2 minutters gange fra eiendommen.

Standard


Lyst lokakale med normal god kontorstandard, laminat på gulv, malte vegger og malt himling med innfelt belysning.

Oppvarming ved radiatorer. Mulighet for fiber.

Inneholder


I eindommens 5. etasje får vi et ledig lokale:

5. etg. BTA 134 kvm.:
Kontorlokalet inneholder stort åpent kontorlandskap, kontor, kjøkken og et mindre møterom (kan utvides/åpnes mot kontoret).

Toalett i fellesareal.

Fasiliteter

Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste