Beskrivelse

Lilleakerveien 6D er et meget pent og moderne kontorbygg med gode fasiliteter og nok av parkeringsplasser – både for bil og sykkel. Kontorbygget ligger sentralt og vakkert til ved Lysakerelven – rett ved Lysaker stasjon.

Bygget fremstår moderne, lyst og profesjonelt og har svært gode lysforhold og utsikt til både Møllefossen og Oslofjorden. Eiendommen ble betydelig påkostet i 2015/2016 med blant annet nytt inngangsparti, nye fasader og sykkelparkering i nabobygget, Lilleakerveien 8. 

Adkomst

Lysaker knyttes til Oslo, Asker og Gardermoen med E18 og et velutbygd kollektiv- og sykkelveinett.

Beliggenhet

Er du på Lysaker, er du aldri langt unna noen ting. Lysaker stasjon, ett av landets best utbygde trafikknutepunkt, ligger like ved bygget. Herfra har du praktisk talt verden for dine føtter med flytog, lokal- og regiontog, båt og busser som går så å si hele tiden. I tillegg kan du ta trikk nr. 13 fra Lilleaker stasjon.

Det er også enkel adkomst og godt tilrettelagt for bil. Er du av typen som trives best i frisk luft, sykler du til Aker Brygge på et kvarter.

Lilleakerveien 6D har parkering for både sykkel og bil, og etter jobb har du bare et par minutter til SATS – og hele shoppingeventyret CC Vest ligger for dine føtter. Her venter 34 butikker, vinmonopol, caféer, take away, spisesteder og en av Norges beste matvarebutikker.

Innhold

Nye leietakere kan flytte rett inn i disse lokalene uten å ta med noen ting. Alt av kontormøbler, stoler, samt møbler til sosiale soner og møterom står og venter på deg. Leietakere er velkommen til å benytte den innbydende kantinen i nabobygget, og det er parkering og sykkelparkering i bygget. 

De aktuelle kontorarealene ligger i 3. og 4. etasje med utsikt mot Møllefossen og Oslofjorden. Hver etasje er på 750 kvadratmeter og egner seg for virksomheter med opp til 34 ansatte i hver etasje i åpent landskap.

Kontorlokalene har store vinduer, lyse vegger og tepper på gulvene. Det er tekjøkken i hver etasje og nok av møterom, stillerom, teamsrom og sosiale soner. Arealene kan deles opp i flere mindre virksomheter ned mot 10 ansatte.

Fasiliteter

Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine