Beliggenhet


Schweigaardsgate 23 ligger med beste tilgjengelighet like ved Oslo S, Norges største kollektivknutepunkt, med Vys fjern- og nærtog, Flytog, T-bane og trikk innenfor kort gangavstand. Like i nærheten ligger Oslo Bussterminal.

Nabolaget har etablert seg som et attraktivt område for flere store konsern som Circle K, Gjensidige, BaneNor, Skatt Øst, Utdanningsdirektoratet, Thales, mv. Like over gangbroen til Bjørvika ligger flere kjente selskaper som PWC, KLP, DNB, Microsoft osv.

Leietakere i Schweigaardsgate 21-23 er blant annet Vygruppen og Gjensidige.

I nabolaget ligger den flotte Teaterplassen med Oslo Mekaniske Verksted, kafeer, frisør, restaurant osv.

Inneholder


Lokalene som er for fremutleie ligger i 4. etasje og fremstår lyse og attraktive. Lokalene har vindusflater mot Schweigaards gate og Bjørvika med panoramautsikt til Barcode.

Arealet fremstår arealeffektivt og egner seg for et åpent kontorlandskap.

Innredningen og overflater fremstår moderne med nybyggkvaliteter.

Arealer
4. etasje: ca 2.048 kvm BTA
Arbeidsplasser for ca 96-110 personer med tilhørende møterom, stillerom, kopi/print mm.

Kantine


Eiendommen har felles personalrestauranti i 5. etasje med tilgang til terrasse.

Bebyggelse


Eiendommen stod ferdig i 2013 og er et BREEAM-NOR Excellent sertifisert miljøbygg med energiklasse B. Kontorbygget er på totalt ca 18.400 kvm BTA fordelt på 8. etasjer over bakken, samt underetasjer.
I 1. etasje ligger felles resepsjon med besøksregistrering og sittegruppe. Bygget har adgangskontroll.

Bygget har et stort felles møteromssenter, med ulike størrelser på møterommene. Det største audiotoriet har sitteplasser i amfi for ca 100 personer.

I underetasjen ligger felles gymsal og spiningsal, som leietaker får tilgang til. Hva med avdelingsmesterskap i fotball eller volleyball? Eller førstemann over målstreken i Tour de France?

Innendørs sykkelparkering med sykkelvask. Dusj og garderobe med tørkerom for våte klær. Alt tilrettelagt for den aktive mosjonist.