Beskrivelse

Vi har ledig kontorlokaler i 5. etasje i den første eiendommen på venstre hånd i nedre del Karl Johans gate midt mot Oslo S og Jernbanetorget.

Adkomst

Inngang fra Karl Johans gate med heis til alle etasjer. Nærmeste parkering er Paleet P- hus eller gateparkering. Meget kort vei til all offentlig transport på Jernbanetorget og Oslo S.

Beliggenhet

Karl Johans gate byr på folkeliv og godt utvalg av butikker og restauranter. Her er også Arkaden Shopping, og i nærområdet finner man også Oslo City og Byporten shoppingsenter. I tillegg ligger Nye Oslo Ø med alle sine nye servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det finnes mange hoteller i nærheten, eksempelvis konferansehotellet Thon Hotell Opera og Amerikalinjen vis a vis. Det er få minutters gange til Bjørvika og Operaen.

Kollektivtilbud
Det er meget kort vei til Jernbanetoget og Oslo Sentralstasjon med alt av offentlig kommunikasjon som flytog, tog, trikk, buss og taxi. Dette gjør kontorene meget tilgjengelig for både ansatte og besøkende.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

5. etasje, 127 m²
Stort kontor/møterom og flere enkeltkontorer med glassvegger som gir et lyst og oversiktelig areal. Lite kjøkken og toalett. Lysmalte vegger og parkettstrips. Enkel standard!

Fasiliteter

Heis