Beskrivelse

Eiendommen Pløens gate 1 er under rehabilitering, og her kan du etablere et kontor etter ønsker og behov! Nymalt fasade høsten 2019. Dette er en eldre bygård, og detaljer som mursten og god takhøyde er tatt frem i lokalene. Det etableres ventilasjonsanlegg og forøvrig moderne standard. Felles heis og adkomst til lokalene i tilknytning til nybygget Youngstorget 3.

Beliggenhet

Pløens gate er en sidegate mellom Youngstorget og Storgata. Youngstorget har de siste årene blomstret opp med mange nye og spennende butikker og serveringssteder. Mange av Oslos mest populære utesteder ligger i området, som bl.a. Internasjonalen, Angst og Himkok.

Storgata rustes opp, og hyggelige Torggata ligger i umiddelbar nærhet. Her får man kontorer med alt i nærheten, og kun et par minutters gange til Oslo S.

Standard

Planløsning viser ca. løsning for etasjene. Etasjene kan leies enkeltvis eller samlet med totalt 740 kvm.


Arealer:
2. etasje 244 kvm brutto
3. etasje 248 kvm brutto
4. etasje 248 kvm brutto

Innhold

Pløens gate 1 totalrenoveres, og flotte detaljer som mursten og god takhøyde er kommet frem. Toaletter og kjøkken etableres etter behov. Kontorene går over tre etasjer med totalt 740 kvm brutto.

Det er flere høye vinduer som vender mot Pløens gate, og noen mot bakgården. Det blir en hyggelig bakgård med servering i 1. etasje.

Pløens gate rustes opp, og det vil komme nye serveringssteder og butikker på gateplan. Youngs (tidligere Kulturhuset) holder til i naboeiendommen Youngstorget 3 hvor det også er
kontorer med bl.a. tech-selskapet Netlife. Dette blir en hyggelig og urban gate å ha kontor i!

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis