Beskrivelse

Eiendommen Karenslyst Alle 9C har en meget sentral beliggenhet midt i Skøyens hovedgate. Eiendommens inngangsparti er nyoppusset og fremstår som representativt og innbydende. Bygget holder god standard og huser i dag en rekke solide bedrifter. I første etasje ligger Skøyentorget med en rekke butikker og serveringssteder.

 

Adkomst

Skøyen er ett sentralt knutepunkt som gir lett adkomst for besøkende og ansatte både med bil og offentlig kommunikasjon. All offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet, busser og trikker samt tog- og flytog fra Skøyen stasjon som er ett av Norges største kollektivknutepunkt.

Beliggenhet

Skøyen er i dag et moderne byområdet som har forandret seg fra et industriområdet til en levende bydel med spisesteder, forretninger, boliger og et levende næringsliv. Det bor omkring 20.000 mennesker rundt Skøyen med omegn, og det arbeider rundt 30.000 mennesker i området.

Karenslyst Alle har med tiden blitt en hovedgate for handel for Skøyen område og kan tilby det meste innenfor alle service- og næringstilbud.

Innhold

Lyse kontorlokaler i eiendommens 4 etasje, høyt og fritt med vinduer langs med begge langsider av lokalet. Lokalet rommer kontorlanskap, flere gode møterom, stillerom, kjøkken og øvrige støtte funksjoner. Lokalet er renovert de senere år og holder en tidsmessig og god standard.  

Ta kontakt i dag for uforpliktende visning!

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis