Beskrivelse

Ca 10.500 kvm kontor
ca 950 kvm innvendig parkering

Det er mange muligheter for denne flotte eiendommen. Her er muligheter for en stor leietaker, men lokalene kan og deles opp til leietakere som har behov for arealer fra ca. 500 m2. Ca halvparten av de ledige arealene kan leies as is , eventuelt med justeringer av planløsning. Resterende ledige lokaler er av eldre dato og vil kreve en periode med oppussing for å tilfredsstille dagens krav til moderne kontorlokaler.

Standard/tekniske opplysninger
Meget god teknisk stand

Adkomst
Eiendommen ligger PÅ bybanestoppet Sandslimarka. Det er kort vei fra Flesland. Det tar ca 20 min med bil til Bergen Sentrum. Bybanen går hvert 5. min og det er også gode bussforbindelser.

Lokalene/innhold
Leietaker har mulighet til å påvirke utforming av lokalene, eller flytte rett inn as is . I tillegg til innvendig parkeringsdekning med 35 plasser er det god utvendig parkeringsdekning.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom.

DNB Næringseiendom er en fremtidsrettet og inkluderende eiendomsaktør som tar det grønne skiftet på alvor. Vi utvikler og forvalter bærekraftige kontorbygg, kjøpesentre og hoteller i Norge og Sverige. Våre bygg skal gi de beste kundeopplevelsene gjennom god service, smart bruk av teknologi og systematisk miljøarbeid.

DNB Næringseiendom – for mennesker og miljø.

For mer informasjon kontakt:
Terje Hjertås
Mobil +47 934 07 175
Send e-post: terje.hjertas@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis