Beskrivelse

18 000 kvm kontor
1 000 kvm innvendig parkering

Det er mange muligheter for denne flotte eiendommen. Her er muligheter for en stor leietaker, men lokalene kan og deles opp til leietakere som har behov for arealer fra ca. 500 m2. Det er planlagt betydelige tekniske oppgraderinger av eiendommen, samt modernisering av eiendommens fasade. Vi vurderer både et  co-working konsept i en av etasjene samt å åpne opp eiendommen for bespisning med kantine/cafe på gateplan. Eiendommen blir ledig fra 01.04.2020, men det vil kunne være muligheter for tidligere overtagelse, etter nærmere avtale.  Eiendommen kan leies «as is» eller med oppgradering i samarbeid med leietaker.


Standard/tekniske opplysninger
Meget god teknisk stand

Adkomst
Eiendommen ligger «PÅ» bybanestoppet Sandslimarka. Det er kort vei fra Flesland. Det tar ca 20 min med bil til Bergen Sentrum. Bybanen går jevnlig og det er også gode bussforbindelser.


Lokalene/innhold
Leietaker har mulighet til å påvirke utforming av lokalene, eller flytte rett inn «as is». I tillegg til innvendig parkeringsdekning med 35 plasser er det god utvendig parkeringsdekning.


Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis