Arealspesifikasjon


6. etg: 553 kvm Kontor

Beliggenhet


Et lett synlig landemerke midt i Oslo sentrum med få minutter gange til Nasjonalteateret stasjon med tilgang til alle bussforbindelser, flytoget, samt hele tog og T-banenettet.

Bygget ligger i et attraktivt område rett ved Slottsparken.

Alle servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet med cafeer, butikker, restauranter, hoteller og post.

Standard


Lokalene er lyse og meget fleksible. Lokalene kan tilpasses leietakers individuelle behov og spesifikasjoner og leveres inkludert kortlesere og spredenett m.m.

Leveransen spesifiseres i hver enkelt tilbud sammen med planløsning.

Inneholder


Moderne kontorbygg i Oslo sentrum som kan tilby fleksible kontorarealer med mulighet for meget effektive løsninger i cellekontor så vel som i åpne team og landskapsløsninger. Stort Innvendig atrium er en god lyskilde til alle deler av lokalet. Eiendommen kan tilby parkering, eget treningssenter og basseng, samt hyggelig kantine og dusj/garderobe fasiliteter. Ønsker man å ha en sentral lokalisering i Oslo sentrum, er dette et meget godt alternativ som man bør vurdere nærmere.

Eiendommen eies av Oslo Turn AS som igjen eies i sin helhet av Oslo Turnforening - norges eldste idrettsforening. Det er i eiers interesse at bygget og utomhusarealene fremstår som pene da eier driver utleie av treningssenter i byggets 1. og 2. etasje. Oslo Turn AS er et veldrevet selskap (organisasjon) med solid økonomi og ikke minst et faglig godt miljø.

Lokalet er ledig nå.

Parkering


Eiendommen har parkeringsmuligheter i eget garasjeanlegg i 1 etasje.

I tillegg er det mulig å leie utendørs parkeringsplasser som driftes fra ekstern operatør i naboeiendommen.

I tillegg ligger det hele 3 stk P-hus i nabokvartalene med få minutters gange.

Tilrettelagt avlåst sykkelparkering i bakgården.

Kantine


I byggets 2. etasje ligger en hyggelig felles kantine som serverer varme- og kalde retter, salatbar osv. Kantinen ble nyoppusset sommer 2018. I tillegg kan kantinen etter nærmere avtale leies til interne arrangementer og møter.

Arealdisponering


Endelig utarbeidelse av forslag til innredning gjøres i samarbeid med leietaker og gårdeiers arkitekt.

Bebyggelse


St. Olavsgt. 25 - kalt Turnhallen er gjenoppbygget som et moderne kontorbygg i 1993 etter at den gamle Turnhallen brant. Fasaden er beholdt, noe som gjør at bygget får en meget hyggelig identitet. Bygget ble bygget av og for SELMER (SKANSKA).

Oslo Turn har et topp moderne treningssenter, Treningshuset, i de nederste etasjene i bygget. Leietakere kan gjøre egen avtale med Oslo Turn for bruk av trimsenter for de ansatte.

Visning


Etter avtale med megler.