Beskrivelse

Eiendommen består av syv etasjer med en variert leietakersammensetning. I hovedsak består arealene av kontorer, men bygget huser også bl.a. øyenleger, naprapatklinikk m.m. Ventilasjonssystem og heis.

Vi har ledig lyse og pene kontorlokaler i 6. etasje på 253 kvm.

Lokalene består av et stort landskap og noen enkeltkontorer. Møterom. Kjøkken med hvitevarer og et toalett. Det er store vinduer i hele lokalet som gir gode lysforhold og utsyn. Pent parkettstrips på gulvene og lysmalte vegger.

Adkomst

Det er mulighet for parkeringsplass i P-anlegg ellers er nærmeste parkering å finne i Sentrum P-hus. Sykkelparkering i bakgård. Ventilasjon og radiatorfyr.

Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet på Stortinget stasjon / Grensen T-baneholdeplass. Trikkeholdeplass i umiddelbar nærhet på C. J. Hambros plass. 5 minutters gange unna er Nationalteatret stasjon med tog- og alle t-baneforbindelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt, ca. 250 meter fra Karl Johans gate, med inngang fra Pilestredet. Det er meget kort avstand til det meste, med Tinghuset rett ved. Nyoppussede Thon Hotels Rosenkrantz med kurs-/konferansefasiliteter og et variert restauranttilbud.

Standard

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis