Beskrivelse

Ibsenkvartalet er godt kjent i Oslo. Det som kanskje er mindre kjent er at KLP har etablert kanskje byens flotteste konferansesenter (Salongen) med tilhørende moderne kaffebar og personalestaurant drevet av 4 Service i første etasje. I tillegg finner du flere restauranter, matbutikker, apotek og butikker rett i nærheten. Her vil både ansatte og besøkende trives godt. Du jobber midt i hjertet av Oslo, men i rolige og luftige omgivelser.

Lokalene ligger i 8., 9. og 10. etasje og kan by på en imponerende utsikt over byen. Store vinduer gir godt arbeidslys gjennom hele dagen. Eksisterende lokaler består hovedsaklig av cellekontor og noe åpenkontorløsning, men lokalene kan også skreddersys til ny leietaker. Her er det mulighet for å leie arealene samlet eller oppdelt i mindre enheter.

8. etg. ca 841 kvm bta
9. etg. ca 856 kvm bta
10. etg ca 778 kvm bta (Kan leies sammen med 546 kvm BTA)
10. etg ca 546 kvm bta

Eiendommen består av fire bygninger plassert rundt et åpent torg knyttet sammen med gangbroer. Totalt utgjør bygningsmassen ca. 38.000 kvm som inkluderer kontor-, butikk, restaurant og lagerareal. Det er direkte adgang fra parkeringshuset inkl sykkelparkering med tilhørende dusj/garderobe.

Adkomst

Eiendommen er lett å komme til, både med kollektivtilbud, sykkel, bil eller taxi i umiddelbar nærhet. T-bane 4 min til Stortinget stasjon.
Nationaltheatret stasjon ligger kun 5-6 min gange unna, med Flytog, t-bane, buss- og trikk. Det er ca 10 min å gå til Oslo S.

Beliggenhet

Ibsenkvartalet, C.J. Hambros plass 2, har en flott beliggenhet ved siden av Oslo Tinghus. Fasaden er velkjent og rager imponerende. Når du går opp trappen til den flotte plassen mellom byggene, endrer fasaden seg og det er glass og stål, med elementer av tre som er gjennomgående. Et bygg av høy kvalitet midt i sentrum! Nærheten til Stortinget, Nationaltheatret og Stortovet gjør beliggenheten ideell for ansatte og besøkende. Ringveien passerer rett ved siden av, men bygget er skjermet for støy.

Ta med eksterne kunder og ansatte på møter og events i Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer. Du finner det i første etasje i Ibsenkvartalet!