Beskrivelse

Karenslyst Alle 5 er ett av de opprinnelige byggene i Karenslyst Alle fra tiden da området bestod av industri produksjonen til ABB. Bygget er senere total rehabilitert og innredet for kontor virksomhet og påbygget 2 etasjer. Bygget er meget synlig når en kommer inn Karenslyst Alle i fra Oslo sentrum med kort vei til hovedveinettet og til offentlig kommunikasjon i Bygdøy Alle, så vel som Skøyen Stasjon.

Adkomst

Adkomst fra E18/ Bygdøylokket /Karenslyst Alle. Flytoget, trikk og buss er i umiddelbar nærhet. Gangavstand til banker, postkontor, hotell, treningssentre, serveringssteder og en rekke ulike butikker. Gode parkeringsforhold i tilliggende parkeringshus for både ansatte og besøkende. 

Beliggenhet

Karenslyst Alle 5 ligger sentralt i det populære handelsområdet Karenslyst Alle som utgjør en sentral del av handels- og kontormiljøet på Skøyen. 

Det arbeider ca 20.000 mennesker på det sentrale Skøyen-området og ytterligere flere tusen arbeidsplasser vil etableres i de kommende nybyggene. I tillegg er Skøyen et meget attraktivt boligområde der det totalt bor det ca 30.000 mennesker i nærområdet, hvilket medfører at Karenslyst Alle er blitt meget attraktiv handlegate med butikker, serveringssteder, hotell, post, bank, treningssentre og andre servicetilbud.

Skøyen fremstår som en  svært pulserende bydel med en god miks av kontor, bolig og handel. I Karenslyst Alle finnes et rikt tilbud av kafeer og restauranter for enhver smak. Kort avstand til treningssenter og nisjebutikker.

Innhold

Karenslyst Alle 5 tilbyr unike lokaler med sjeldent god takøyde (opptil 5 meter i enkelte etasjer).  Lokalene gir en assosiasjoner til New York wearhouse lokaler med virkelig store vinduer og generøs takhøyde. 6 og 5 etasje er integrert med interntrapp. I 4. etasje er det felles kantine. Det etableres nye felles dusj garberober med skap for de som sykler. Avlåst sykkelparkering. Lokalene innredes og tilpasses til leietaker og egner seg for både kontorlandskap og celle kontorer, så vel som showroom.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon som leverer det "lille ekstra", både på kvalitet og design.