Beskrivelse

Eiendommen ligger i Industriveien i Sandvika med kort vei til Sandvika sentrum. Det er 7 minutter via gangsti fra eiendommen til sentrum/togstasjon.
Treningskjeden Fresh Fitness har i eiendommen treningssenter med treningssal, vektsal og spinningrom samt dusj,- badstue,- og garderobefasiliteter.
Det er i bygget flere ulike leietagere, flest innen forskningsbransjen. FMC Biopolymer AS utgjør største leietager.

Bygget er i alt 10.500 kvm og består av fire etasjer med kontorlokaler samt underetasje med lagerlokaler og noe kontorer.

Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen både for ansatte og gjester. Bygget har forøvrig alle tekniske fasiliter som ventilasjon, kjøling og heis.

Beliggenhet

Det er mange som opplever å ha arbeidsplassen sin i Sandvika som svært praktisk. Det er enkelt for besøkende å komme seg til Sandvika da flytoget har stoppested her. Det er også en fordel med gode parkeringsmuligheter, og det å unngå rushtrafikken til og fra Oslo.

Innhold

Vi har ledig kontor i 4. etasje på 75 kvm. Det er god takhøyde, veggene er malt lyse, det er belegg på gulv og store vinduer som gir godt lys i lokalene. Toaletter i gang.

I tillegg har vi enkeltkontorer fra 15 kvm til leie i eiendommen. Ta kontakt for nærmere informasjon!

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis