Beskrivelse


KONTORFELLESSKAP

I eiendommen Vika Atrium kan du kan leie "Plug & Play" kontorer med fleksibel leietid. Lokalene er nyoppussede, og har et moderne og stilfullt interiør. Her kan du velge mellom 1-12 møblerte arbeidsplasser i moderne lokaler med felles fasiliteter. 
Ta kontakt så vi får vite ditt behov. Lokalene består av 11 kontorer. Antall arbeidsplasser fra 1 til 12.


Det er fire felles møterom, kjøkken med spiseplasser og kaffestasjon, sosial sone og printerrom. Det er fire toaletter og et HC-toalett. Det er to innganger til kontorfellesskapet, og heis eller trappeløp direkte fra et stort og lyst atrium.


FULLSERVICE KONTORBYGG

Vika Atrium er et fullservice kontorbygg med kantine, kurs- og konferansesenter og et moderne treningsrom med garderober og dusjanlegg. I tillegg kan et stort felles uteområde i form av atrium med sitteplasser og sosiale soner benyttes. Atriet er en hyggelig møteplass for leietakere og besøkende.

Thon Hotels tilbyr gode overnattingsmuligheter til deg eller dine forretningsforbindelser.

Parkeringsplasser kan leies i byggets underetasje. Egen gjesteparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Vika, Oslo sentrums beste kontorstrøk. Det er kort vei til Vika Terrasse, Karl Johans gate og Aker Brygge med shoppingmuligheter og stort utvalg i restauranter og barer. Offentlig kommunikasjon med tog, trikk, buss og t-bane fra Nationaltheatret som er kun 7-8 min. gange fra Vika Atrium. Det er også trikk- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine