Beskrivelse


KONTORFELLESSKAP

I eiendommen Vika Atrium kan du kan leie "Plug & Play" kontorer med fleksibel leietid. Lokalene er nyoppussede, og har et moderne og stilfullt interiør. Her kan du velge mellom 1-12 møblerte arbeidsplasser i moderne og nyoppussede lokaler med felles fasiliteter. 

Kontor 2 og 8 er ledig fra 15. februar. Ta kontakt så vi får vite ditt behov. Lokalene består av 11 kontorer. Antall arbeidsplasser fra 1 til 12. 

Det er fire felles møterom, kjøkken med spiseplasser og kaffestasjon, sosial sone, printerrom og noe lagerplass. Det er fire toaletter og et HC-toalett. Det er to innganger til kontorfellesskapet, og heis eller trappeløp direkte fra et stort og lyst atrium.


FULLSERVICE KONTORBYGG

Vika Atrium er et fullservice kontorbygg med kantine, kurs- og konferansesenter og et moderne treningsrom med garderober og dusjanlegg. I tillegg kan et stort felles «uteområde» i form av atrium med sitteplasser og sosiale soner benyttes. Atriet pusses opp i 2018, og blir en hyggelig møteplass for leietakere og besøkende.

Thon Hotels tilbyr gode overnattingsmuligheter til deg eller dine forretningsforbindelser.

Parkeringsplasser kan leies i byggets underetasje. Egen gjesteparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Vika, Oslo sentrums beste kontorstrøk. Det er kort vei til Vika Terrasse, Karl Johans gate og Aker Brygge med shoppingmuligheter og stort utvalg i restauranter og barer. Offentlig kommunikasjon med tog, trikk, buss og t-bane fra Nationaltheatret som er kun 7-8 min. gange fra Vika Atrium. Det er også trikk- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine