Beskrivelse

Sentrumskontorene består av en rekke enkeltkontorer over flere etasjer i denne flotte bygården. Det er bemannet resepsjon med flere servicetjenester tilgjengelig. Det er også mulighet for å booke møterom uten kostnad. 

Beliggenhet

Med inngang fra Storgata ligger Sentrumskontorene svært sentralt til i Oslo sentrum. Det er flere p-hus i nærheten og trikk- og bussholdeplass i kort gåavstand fra bygget.

Standard

Resepsjon og møterom er nylig renovert, trappeoppgang og fellesarealer det samme. Det er lagt inn fiberoptikk i alle kontorer. Husleien inkluderer fellesutgifter, strøm, vask av gulv og søppeltømming én gang pr. uke. Leiekontrakten gjelder for en periode på tre år, med en gjensidig oppsigelsesfrist på tre mnd. Tre måneders depositum må etableres før innflytting.

Innhold


Et utvalg av ledige kontorer:


Kontor 302 - 30,1 kvm – 4.700,-


Kontor 411 – 71,6 kvm – 10.000,-


Kontor 419 – 13,4 kvm – 2.500,-


Kontor 604 – 29,8 kvm – 4.900,-


Kontor 609 – 47,9 kvm – 7.500,-


Ta kontakt direkte for full oversikt.(All areal er oppgitt i bruttometer og alle priser er per mnd. Ekskl. mva.)

Kontorer innehar enkel standard; stripsgulv, malte veggflater og himlinger. Kontorene er møblert med skrivebord og kontorstol, som er inkludert i leieperioden.

Resepsjonen i 2. etasje kan bistå med det meste:
Mottak av beskjeder, sending av brev og fax, kopiering og frankering. Det er tilgang på fax og kopimaskin i 2. etasje samt gratis kaffe/te. Det er også tilgang til gratis lån av møterom med kjøkkenfasiliteter. Resepsjonen er åpen i hverdager mellom kl. 09:00-15:30.

Leietakere i bygget er mindre selskaper som advokater, regnskapsfirmaer, grafiske designere, dataselskaper, konsulenter mm.


 

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis