Beskrivelse

Spennende kontorlokaler i representativ eiendom sentralt Bragernes i Drammen sentrum. Mulighet for fleksible løsninger og tilpasninger etter leietakers ønsker og behov. 

Mingleplass, felles møterom og spiserom.

Stor parkeringskjeller, hvor det er mulig å leie parkeringsplasser.

Adkomst

Fra Oslo: Følg innfartsåren fra Oslo og Lierstranda inn mot Brakerøya, følg veien oppover gjennom to rundkjøringer før det tas til venstre mot Engene ca 1 km. Eiendommen ligger så på venstre hånd på hjørnet mellom Engene og Sundgata.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Drammen sentrum i område under utvikling. Eiendommen ligger vestvendt med gode solforhold i et etablert kontor/forretningsområde på Bragernes. Meget gode kommunikasjonsforhold i området, med gangavstand til tog, buss og servicetilbud. Kort vei til påkjøring E18.

Standard

Eiendommen og lokalene innehar en høy standard, inneholdende hovedsakelig nyoppussede og moderne arealer (2016). Ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning. Heis. Centro Eiendom AS som er eier av eiendommen vil tilpasse og tilrettelegge for fremtidige leietakere.

Innhold

I tillegg til parkeringskjelleren, så  består eiendommen av 3 etasjer med kontorlokaler av høy standard. Alle arealer som er for utleie er fleksible med tanke på rominndeling. Arealene fra 15 til 200 kvm kan tilpasses leietaker ønsker og behov.

Gjennomgående heis fra parkeringskjeller.

Parkeringskjeller med mulighet for leie av p-plasser.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport