Beskrivelse

Sentrumskontorene består av kontorer over flere etasjer i denne flotte bygården. Det er bemannet resepsjon med flere servicetjenester tilgjengelig. Det er også mulighet for å booke møterom uten kostnad. 

Beliggenhet

Med inngang fra Storgata ligger Sentrumskontorene svært sentralt til i Oslo sentrum. Det er flere p-hus i nærheten og trikk- og bussholdeplass i kort gåavstand fra bygget.

Standard

Lokalene innehar grei standard. Leiekontrakten gjelder for en periode på tre år, med en gjensidig oppsigelsesmulighet på tre mnd. Tre måneders depositum må etableres før innflytting.

Innhold

Vi har ledig areal i 4. etasje på 170 kvm brutto (117 kvm netto) som innehar 4 enkeltkontorer med dører mellom, kjøkken med hvitevarer og spiseplass. Det er høye vinduer både mot bakgård og Brugata som gir gode lysforhold.

Kontorer innehar enkel standard; stripsgulv, malte veggflater og himlinger. Kontorene er delvis møblert med skrivebord og kontorstol, som er inkludert i leieperioden. Toalett i gang. Heis til alle etasjer.

Resepsjonen i 2. etasje kan bistå med det meste:
Mottak av beskjeder, sending av brev og fax, kopiering og frankering. Det er tilgang på fax og kopimaskin i 2. etasje samt gratis kaffe/te. Det er også tilgang til gratis lån av møterom med kjøkkenfasiliteter. Resepsjonen er åpen i hverdager mellom kl. 09:00-15:30.

Leietakere i bygget er mindre selskaper som advokater, regnskapsfirmaer, grafiske designere, dataselskaper, konsulenter mm.


 

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis