Beskrivelse

Eiendommen består av syv etasjer med en variert leietakersammensetning. I hovedsak består arealene av kontorer, men bygget huser også bl.a. øyenleger, naprapatklinikk m.m.
Ventilasjonssystem og heis.

 

Adkomst

Det er mulighet for parkeringsplass i P-anlegg ellers er nærmeste parkering å finne i Sentrum P-hus. Sykkelparkering i bakgård. Ventilasjon og radiatorfyr.

Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet på Stortinget stasjon / Grensen T-baneholdeplass. Trikkeholdeplass i umiddelbar nærhet på C. J. Hambros plass. 5 minutters gange unna er Nationalteatret stasjon med tog- og alle t-baneforbindelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt, ca. 250 meter fra Karl Johans gate, med inngang fra Pilestredet. Det er meget kort avstand til det meste, med Tinghuset rett ved. Nyoppussede Thon Hotels Rosenkrantz like ved med kurs-/konferansefasiliteter og et variert restauranttilbud.

Standard

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Vi har ledig kontorlokaler i 2. etasje på 138 kvm. Plantegning viser møblert løsning for 8-10 arbeidsplasser. Her er det mulig å få til egne løsninger ut fra behov, siden bakre del ikke er innredet, og forøvrig er det mulig å åpne til landskap i fremste del som vender mot Pilestredet. Ovale stor vinduer gir lokalet særpreg og gode lysforhold.

Toalett med vask. Heis. Dørcalling. Ventilasjon og radiatorfyr.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis