Beskrivelse

Pene kontorer i en vakker og ærverdig kontorvilla i de gamle kontorene etter Hamang Papirfabrikk.

Stort og lyst hjørnekontor på 32 kvm i høy første etasje. Lokalene er pent pusset opp. Kontoret leies ut for kr. 5 000,- pr. måned.

I underetasje (med vinduer) er det ledig et areal på 43 kvm som til nå har vært et fotostudio. Dette arealet leies ut for kr. 4 000,- pr. måned.

Kontorene kan leies samlet eller hver for seg, men leies ut sammen med lagerrom i underetasje på 12 kvm. Lagerrommet leies ut for kr. 1 300,- pr. måned.

Alle tall ekskl. mva. og fellesutgifter. Fellesutgifter beløper seg til ca. kr. 1 350,- pr. måned for kontoret på 32 kvm, ca. kr. 1 800,- pr. måned for kontoret på 43 kvm. og ca. kr. 500,- pr. måned for lagerrommet.

Parkering kan tilbys til en pris av kr. 800,- pr. plass/måned, ekskl. mva.

Det kreves leiegaranti eller depositum tilsvarende 3 måneders husleie og felleskostnader inklusive mva.

I bygget forøvrig er det arkitekter, konsulenter og psykologkontorer.


Adkomst

Med bil enten via Sandvika sentrum og til parkeringshus som ligger like ved siden av, på den andre siden av broen over elven - eller via Industriveien og Circle K-stasjonen ved Jula og Jysk og til parkering like utenfor kontorene. Kort gangavstand fra bussholdeplass eller fra Sandvika togstasjon.

Beliggenhet

Eyvind Lyches vei 6 ligger både idyllisk og sentralt plassert i Sandvika, ved siden av Sandvikselven. Det er ca. to minutters gange til Sandvika sentrum med et rikelig utvalg av butikker og restauranter, samt det meste av bussforbindelser og Sandvika stasjon med Flytoget og øvrige togforbindelser.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass