Beskrivelse

Bygget, som fra gammelt av het Jernstøperiet, er en av de virkelige juvelene på Skøyen. De pittoreske fasadene fra 1920-tallet er restaurert og beholdt. Gulv, tak og etasjeskiller, samt all innredning og teknisk utrustning er nytt og i høyeste kvalitet og standard. Mulighet for parkering og kantineordning.

Adkomst

Direkte adkomst med bil fra E18 til Karenslyst Allé. Sentralt i Karenslyst Alle med gang avstand til alle fasiliteter området har å by på! Kommunikasjonsnettet er meget godt utbygget rundt Skøyen, med busser, trikk, tog og flytog innen 2-3 minutters gange fra Karenslyst Alle.

Beliggenhet

Meget populær beliggenhet. Skøyen har på kort tid forandret seg fra et industriområde til en levende bydel med spisesteder, forretninger, boliger og et sydende næringsliv. De siste årene har vært preget av flere store byggeprosjekter både på bolig- og næringssiden, og den gjennomgripende forvandlingen har med ført at Skøyen i dag fremstår som et av de aller mest attraktive kontorområdene i Oslo. Det bor omkring 20 000 mennesker i nær området, og Karenslyst Alle har etter hvert utviklet seg til en attraktiv handlegate med butikker, serveringssteder, hotell, post, bank, treningssentre og andre service tilbud.

Standard

Høy standard på tekniske anlegg som ventilajon, kjøling, heis, datakabling m.m.

Innhold

Enkelt kontorer i kontorfellesskap i attraktivt miljø med mange forskjellige bransjer representert så som vin import, it, konsulent tjenester mm. Hver enkelt leietaker leier sitt eget rom og i tillegg er det felles møterom, kjøkken, toaletter og inngangsparti, sosial sone. Lokalene holder en normal god kontorstandard. Vi har to rom til leie passer for bedrifter med behov for 1-2/ 3 arbeidsplasser pr. rom. Kan leies separat eller samlet. Rommene ligger vegg i vegg med dør i mellom, som kan låsesav. Tilgang til kantine i nabo eiendommen Karenslyst Alle 4.

Ta kontakt for visning!  

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis