Beskrivelse

Stavanger Business Park er et moderne, fleksibelt og effektivt miljøbygg med meget god eksponering. Bygget har sentral beliggenhet på Forus, med meget kort reiseavstand til hele regionen. Kontorlokalene er tilrettelagt for innredning med åpent landskap og cellekontorer, og har gode fasiliteter og fellesfunksjoner.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Forus med meget god eksponering mot E-39.

Kontorveien 15 ligger videre i nær tilknytning til kollektivaksen som er etablert gjennom Forus-området. Tilgjengeligheten med offentlig kommunikasjon er svært god.

Sykkel stamveien mellom Stavanger og Sandnes går også rett ved eiendommen.

Standard

Eiendommen har en gjennomgående høy nybygg standard i både kontorområdene og fellesområder. 

BREEAM klasse "very good". 

Innhold

Bygget har tilrettelagt for coworking soner, hvor det er plass til 1, 2 eller 5 personer. Vi kaller det felleskaps-fløyer med ”All inclusive”. Her kommer du til dekket bord fra dag 1, og blir fort integrert i et innovativt og moderne miljø.

Av andre kvaliteter kan vi fremheve:
BREEAM klasse, ny minglesone ved resepsjon – moderne & trendy mingle-møbler, kantine, møteromspool, flott resepsjon, treningsrom med garderobe, lukket parkeringsanlegg med sykkelparkering og vaskeplass for sykler, gjennomgående høy nybyggstandard i både kontorområdene og fellesområder.

Trenger du arealer til å vokse i er det mulighet for å leie ytterlig areal i bygget. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine