Beskrivelse

Flott kontor- og showroomseksjon til leie, meget sentralt på Helsfyr.

Lokalene ble totalrehabilitert i 2014/2015 til nybyggstandard, og fremstår moderne, lyse og trivelige med meget gode lysforhold.

Store vindusflater mot Grensesvingen. Lokalene ligger vis a vis alt av offentlig kommunikasjon og har i tillegg meget god eksponering mot krysset Grensesvingen/Grenseveien.

Rikelig med kundeparkering.

Lokalene er store og romslige og har meget god og moderne belysning. Søylefrittt. Lokalene er innredet som et åpent kontorlandskap, som egner seg utmerket både som et effektivt kontorlandskap, showroom og/eller salgslokale. Det er innredet et romslig kjøkken med spiseplass. Stort møterom med glassvegger fra gulv til tak.

Adkomst

Adkomst enten fra Grenseveien/Østensjøveien eller fra Strømsveien/E6 og inn Grensesvingen etter bare et par hundre meter.

Beliggenhet

Særdeles sentral beliggenhet på Helsfyr, som er et av Oslo travleste trafikknutepunkter, med alt av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Helsfyr er et av Oslos mest velfungerende områder for et rikt og variert næringsliv og et stort kontormiljø, bestående i hovedsak av nyere og moderne kontorbygg.

Grensesvingen 7 ligger på Fyrstikktorget med et rikt utvalg av butikker, bakeri, sushibar og lunsjrestauranter.

Standard

Høy standard fra 2015 og med moderne tekniske installasjoner, bl.a. ventilasjonsanlegg med kjøling fra samme år. Moderne kjøkken, toaletter, dusj og garderobe. Møterommet har glassvegger fra gulv til tak.

Innhold

Lokalene består i dag av et stort åpent areal, med tillegg av moderne kjøkken med romslig spiseplass, samt toaletter med dusj. Alt fra 2015.

Det er store vinduer i hele fasadebredden foran kontorene/showroom. Ett stort og lyst møterom.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass