Beskrivelse

Effektiv kombinasjonseiendom med gode kontorer. Eiendommen er oppført i 1994, og lokalene har et godt inngangsparti, resepsjon, kantine, terasse mm. Lageret har gode varehåndteringssoner, og høytlageret er ca 8 meter.

Eiendommen er opprinnelig oppført for å huse en leietaker. I dag fremstår eiendommen delt i to leieforhold. En ser for seg å kunne leie ut hele eiendommen samlet til en leietaker alternativt i to leieforhold med følgende areal:

Samlet areal: Ca 4.042 m2 lager, og ca 1.485 m2 kontor.

Delt areal 1: Ca 2.307 m2 lager og ca. 1.080 m2 kontor. 5 porter til lageret i denne delen. Lageret i denne delen består av varehånteringssone og reolsatt høylager.

Delt areal 2: Ca. 1.735 m2 lager og ca. 405 m2 kontor. 2 porter til lageret i denne delen. Lageret her består av en varehåndteringssone, høytlager med kompaktreoler.

Adkomst

Tilgang til eiendommen via Verkseier Furulundsvei som går inn fra rundkjøringen nord for Alnasenteret.

Beliggenhet

- Eiendommen ligger eksponert og sentralt innenfor bomringen i Oslo i et etablert handels og industri- område på Alnabru
- Det er kort vei til Alnaterminalen
- Enkel adkomst av og på E6. I tillegg ligger eiendommen ved Alnadiagonalen som gjør det enkelt å krysse Groruddalen for adkomst til Østre Akervei og Riksvei 4.
- Offentlig kommunikasjon med bussstopp i Strømsveien like utenfor eiendommen, T-bane på Trosterud.

Innhold

Kontorene er dels i åpne teamløsninger, dels cellekontorer. Det meste av kontorene er relativt nylig rehabilitert og fremstår moderne. I kontorene er det store vinduer i glass som sikrer godt med lysinnslipp. Kontorene har ventilasjon og kjøling. Det er kantine i eiendommen med utgang til terasse.

Lagrene fremstår effektive med en god struktur for reolene.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport