Beskrivelse

Kombilokale på Bryn. Lokalet er på totalt 1600 kvm som kan fordeles på kontor, showrom og lager, avhengig av leietakerens sitt behov. Kombilokalet ligger i et fullservicekontorbygg hvor en av byens beste bedriftsrestaurant er lokalisert.

Adkomst

Brynsalléen 4 ligger sentralt plassert som et naturlig knutepunkt like utenfor Oslo sentrum.

ØST ligger i Brynsalléen 4 innenfor Ring 3 og har adkomst nesten direkte fra ringveien eller fra E6 og Østensjøveien. I en omkrets av 200 meter finner du buss, T-bane og togstasjon. Med sykkel bruker du 12 minutter til Oslo S. Øst har enkel tilgang og transportmuligheter til og fra hele Oslo. Eiendommen har 280 p-plasser i egen p-kjeller og det kan tilrettelegges for lading av el-biler. Bygget tilbyr også et eget område til parkering for gjester.

Innhold

Arealet er på totalt ca. 1600 kvm fordelt på:
- 300-550 kvm kontor
- 1050 – 1250 kvm lager, fordelt på mesanin, lager og et høytlager.

Kombilokalet har lyse arbeidsplasser, eksklusiv kjøreport, eksklusiv hovedinngang og tilgang til parkering og gjesteparkering.

Bygget har i hovedsak kontorleietakere fra 2. etasje og opp til 6. etasje. Fra 1. etasje til byggets lyse underetasje består av bedriftsrestaurant, et stort møterom med plass til 50 sitteplasser, treningsrom, dusj, garderobe, terrasse, showromleietakere og kombilokalet. Leietakere har tilgang til alle byggets fellesfasiliteter.

Bedriftrestauranten er åpnet opp og glir inn i fellesarealet sammen med det nye tilbygget i glass. 3 Stuer er engasjert for å drifte bedriftsrestauranten i bygget. Eier av 3 Stuer (4 Service) leier selv kontorlokaler i bygget og er derfor et naturlig showrom som gir leietakerne et godt tilbud. 3 Stuer har blant annet vunnet årets kantine.

Det blir bl.a. café åpen fra morgen til kveld med barista og juicebar, høy kvalitet på egenprodusert mat, catering til møter og tilbud om middag mm.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport