Arealspesifikasjon


kvm/antEtgBeskrivelse551 kvm1Kombinasjon, Kontor/produksjon/lager

Bebyggelse


Kapellveien 18 er en kombinasjonseiendom oppført ca. 1930 (lagerhall senere) med sentral beliggenhet på Kolbotn. Eiendommen er godt vedlikeholdt og har representative fellesarealer pusset opp i 2016.

Leietaker disponerer tomten utenfor lokalet og det er rikelig med parkering. I tillegg er det mulig å plassere containere på baksiden av bygget.

Beliggenhet


Sentralt beliggende i kombinert bolig- og næringsområde i utkanten av Kolbotn sentrum. Kolbotn er kommunesenter i Oppegård, og opplever en stor utvikling. Oppegård kommune har en stor tilflytting og befolkningsvekst. På Kolbotn finnes busser og tog, foruten alle ønskelige servicetilbud som bank, post, butikker m.v.

Gangavstand til Kolbotn sentrum med togstasjon og bussholdeplasser.

Adkomst


Ta inn Kapellveien mot gravlunden fra Kolbotn sentrum. Nr 18 ligger på høyre side etter ca 300 meter. Lokalet har kontorinngang, samt direkte inngang til lager/produksjon med kjøreport.

Parkering


Gode parkeringsmuligheter utenfor lokalet med plass til 12 biler. Flere plasser kan tilpasses.

Standard


Lokalet holder normal god standard og har eget ventilasjonsanlegg (fra 2004). For øvrig har lokalet oppvarming ved radiatorer (fjernvarme), 3 fase strøm, datakabling m.m.

Inneholder


Fleksible kombinasjonslokaler som kan benyttes både til kontor og lett produksjon i tillegg til lager.

1. Etg. BTA 286 kvm.
Etasjen inneholder et lyst produksjonslokale (kan enkelt endres til kontor) BTA 157 kvm. med direkte tilknytning til lager BTA 129 kvm. med kjøreport og takhøyde på ca. 3,88 meter.

2. etg. BTA 151 kvm.
Etasjen inneholder 6 kontorer, spiserom, velkomstsone og 2 toaletter (nye 2018).

Kjeller BTA 114 kvm.
Etasjen inneholder lager, spiserom, kjøkken og garderobe med dusj.

Lokalet er leid ut til 31.12.2019, men kan fristilles tidligere om ønskelig.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kjøreport
Sentralt