Arealspesifikasjon


2. etg: 105 kvm Kontorlokale 2
2. etg: 157 kvm Kontorlokale 1

Bebyggelse


Skiveien 42 er et velholdt bygg oppført i 2012 over to etasjer. Bygget er oppført iht. TEK 10. Lokalene har ventilasjonsanlegg med kjøling. Det er utvendig solavskjerming på vinduene (gjelder lokale 1). Bygget er oppført med heis. Eiendommen ligger langs Skiveien med gode eksponeringsmuligheter på fasaden.
Første etasje er langtidsutleid til et Ford verksted, resterende lokaler i andre etasje er utleid til et eiendomsselskap og maskinentreprenør.

Beliggenhet


Sentralt beliggende med gangavstand til Kolbotn sentrum med svært gode kommunikasjonsmuligheter retning Oslo og Ski. Bygget har gode eksponeringsmuligheter mot Skiveien.

Gangavstand til bussholdeplass og togstasjon ved Kolbotn sentrum.

Adkomst


Skiveien 42 har enkel adkomst med bil og ligger midt mellom E6 og E18. Fra E-18, avkjøring ved Mastemyr til Kolbotn. Fra nord, Hauketo. Nedre Prinsdalsvei som går over i Skiveien. Fra syd, riksvei 152 til Kolbotn.

Parkering


Parkeringsplasser ved lokalene etter avtale.

Standard


Lyse kontorlokaler med god standard. Bygg oppført iht. TEK 10. Det er heis, tilpassede terskler og HC- toalett. Gode lysforhold. Tilgang til fibernett, moderne ventilasjonsanlegg, dørcalling med el. åpning og brannalarm / innbruddsalarm.

Inneholder


Vi har to lyse og trivelige lokaler i andre etasje som skal leies ut separat, eller samlet:
Lokale 1 (merket med blått)
Areal: 157 m2 BTA (inkl. andel av fellesarealer mm.). Lokalet inneholder åpent kontorlandskap med plass til ca. 6 arbeidsplasser, stort hjørnekontor, møte/spiserom med kjøkkeninnredning og oppbevaringsrom (kan gjøres om til møterom).

Lokale 2 (merket med rosa)
Areal: 105 m2 BTA (inkl. andel av fellesarealer mm.). Lokalet inneholder 5 kontorer, møte/spiserom med kjøkkeninnredning.

Toaletter i gangen på utsiden av lokalene.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition