Beskrivelse

Bygget består av 3 etasjer, og de ledige arealene ligger i byggets 2. og 3. etasje. Her er stor fleksibilitet, og lokalene skreddersys leietakers ønsker og behov. Totalt er 2270 kvm BTA ledig, men det er mulig å dele av i mindre enheter, og løsningene vil bli utformet i samråd med WCIs arkitekt.
Bygget fremstår som nytt og moderne. Det er store vindusflater og et trivelig innemiljø. Leietaker vil ha tilgang til felles squash-bane, møterom, auditorium og kantine. Det sykkelparkering like utenfor, i tillegg til gode parkeringsmuligheter for både ansatte og kunder.

Dette er et komplett bygg med up to date fasiliteter. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det er ønskelig med visning.

Beliggenhet

Bygget har en meget sentral og strategisk god beliggenhet på Kokstad, med umiddelbar nærhet til innfartsårer og veinett mot sentrum og Bergen Vest. Det er kort vei til buss- og bybanestopp, i tillegg til Flesland Lufthavn.
Området er i en svært positiv utvikling både når det gjelder attraktive boområder og utbyggingen av ytterligere næringsareal. Området består i dag av et bredt spekter nærings- og servicefunksjoner, og mange av Bergens mest fremgangsrike virksomheter ligger her.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis