Beskrivelse

I fin toppetasje på Økern - i Kabelgata 34 - har vi lyse og fine kontorlokaler på ca 1 000 kvm BTA. Her får man godt med gjennomgående lys, god takhøyde og fleksible kontorlokaler.

Gode lysforhold - åpent og luftig - effektive lokaler - kjøkken / spiseplass - dusj / garderobe - høy p-dekning!

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt ved Økern Næringspark, med enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning.

Kabelgaten 34 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man med bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger kun få minutters gange unna eiendommen: Risløkka t-banestasjon (linje 5) - tar kun drøye 11 minutter til sentrum. Buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn, stopper like ved. Nærmeste bussholdeplass er Risløkkaléen med følgende linjer: 67, 345, 435 og 153.  Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

Beliggenhet

Området rundt Økern er for tiden under stor vekst, med mange nye prosjekter og oppgraderinger i pipelinen. Dette gjør at området i den siste tiden har tiltrukket seg en rekke nye og interressante leietakere. Området er nå på god vei til å bli et veletablert kontorområde. 

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. Steen & Strøm uttaler at de regner med byggestart i 2019.

Standard

Lokalet ble pusset opp i 2015 og fremstår i ny god standard.

Det er meget god p-dekning rett ovenfor bygget, på over 100 plasser.

Innhold

Lokalet er i dag stort sett basert på åpent landskap (ca 65 ansatte), men kan tilpasses med cellekontorer om ønskelig.

Det er 4 møterom i dag, et stort møterom/styrerom og 6 stillerom.

Lokalet har eget kjøkken med spiseplass, samt dame- og herregarderobe med dusjer.

P-plasser kan leies på p-plass rett i nærheten.

+

 

OM GÅRDEIER - RAGDE EIENDOM:

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 287 selskaper og datterselskaper som til sammen eier ca 940 000 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri, hotell, og 5051 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 543 leiligheter for utleie. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapet eier også bygg i Belgia og Nederland.

Selskapets eiendomsportefølje har i dag en markedsverdi på ca NOK 22 milliarder. Konsernets eiendomsportefølje er godt diversifisert og har i alle år levert svært gode resultater. Budsjetterte leieinntekter for 2018 er NOK 1,3 milliarder.

Til sammen har selskapet 47 ansatte; 18 i administrasjonen i hovedsak på forvaltning og regnskap, 11 vaktmestere og 18 bygningsarbeidere som driver kontinuerlig oppussing av konsernets leilighetsportefølje.
Ragde Eiendom ble etablert i 1995. Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis