Om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 100 kvm Lager
2. etg: 653 kvm Kontor

Inneholder

I Industrivegen 18 blir det fra våren 2024 ledig et kontorareal på 653 kvm, lager på ca. 100 kvm og 22 stk. parkeringsplasser. Dette er en ny veldrevet og moderne eiendom med sentralvarmeanlegg og gode tekniske løsninger for ventilasjon, kjøling, solskjerming, adgangskontroll m.m.

Sentral og attraktiv beliggenhet i Jessheim Næringspark med gangavstand til tog, buss og Jessheim sentrum.

Lokalet egner seg godt for kontorbrukere med behov for noe lager og gode parkeringsmuligheter for sine ansatte og besøkende.

Kontor ca. 653 kvm BTA
Eiendommens kontordel har et representativt inngangsparti med store vinduer i trappeoppgangen. Kontoret er beliggende i 2 etg. m/heis. Lyst og gjennomgående endelokale med vinduer på 3 sider, samt utgang til vestvendt terrasse på ca. 28 kvm. Utstrakt bruk av glassvegger og god grunnbelysning som gjør lokalet åpent og moderne.

Lokalet er inndelt med 10 stk. lyse cellekontor, resepsjonsområde, område for åpent kontorlandskap/showrom ol. m/utgang til terrasse, 2 stk. møterom, 1 stk. spise/møterom, arkiv, datarom, dame- og herre garderobe samt wc for besøkende.

Lager ca. 100 kvm BTA
Søylefritt lager på ca. 70 kvm m/kjøreport i frittstående bygg på eiendommen. Lagerreolplass på ca. 25 kvm i hovedbyggets 1. etg.

Parkeringsplasser
20 stk. asfalterte parkeringsplasser ved det frittstående bygget mot vest på eiendommen. 2 stk. parkeringsplasser langs hovedbygget med el-billader.

Annet
Norwegain Agro Machinery AS er leietaker av lokalene i dag. De skal samlokalisere sin drift på Østlandet i en annen eiendom og flytter våren 2024. OrbitArena er etablert i øvrig delav eiendommen.

Næringsparken består av varierende virksomheter innen salg, kontor, lager og logistikk. I tillegg er det bl.a. etablert treningssenter, barnehage, ungdomsskole og matvareforretning.

Av virksomheter i området kan nevnes BoligPartner, Caverion, NAF, ØM Fjeld, ACIT Jessheim, SATS, ACT Logimark, Lantmännen Maskin, Akershus Traktor, Industriporter, Biltema m.fl.

Tomt kvadratmeter

0

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3033
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 191