Beskrivelse

Spennende kombinasjonseiendom på Skedsmo med ledige lager/verkstedarealer samt et mindre kontorlokale.

Bygget er oppført med varige fasader i betong og består av tre etasjer pluss underetasje. Under-etasjen fremstår nærmest som en førsteetasje med direkte innkjøring i bygget, samt vinduer i store deler av etasjen.

Eiendommen ligger i noe skrånende terreng, hvilket muliggjør tilgang til flere nivåer for lagring. 

Lageret (ca 881 kvm) er etablert med 1 direkteinnkjøringsporter og har en fri høyde på ca. ca 4 meter. 

Det er utomhusarealer for parkering for ansatte og besøkende, samt manøvreringsområder for lastebiler mv. Endelig fordeling hva angår parkering mv avklares med den enkelte interessent.

Både kontor og lager/verkstedsarealene tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

Lokalene kan overtaes omgående.

Beliggenhet

Industriområdet rundt Skedsmokorset er et ettertraktet område for lager, logistikk og kombiformål. Dette er området i Norge med flest nyetableringer innen lager- og logistikklokaler de siste fem år. Eiendommene ligger i nærheten av Berger næringspark, et område som huser store, solide virksomheter som eksempelvis DHL, DSV, FedEx, Wittusen & Jensen, Grove Knutsen, PonCat, mfl.

Området er tilknyttet logistikkaksen Oslo – Gardermoen – Trondheim og eiendommene har en sentral beliggenhet med ca. fem min avstand til av- og påkjøring til E6. Til Oslo er det ca. 20 min kjøretid og til Gardermoen ca. 20 minutter.

Som følge av den sentrale beliggenheten ansees næringsområdene på Skedsmo-korset og Berger som prime innenfor segmentet.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kantine
Kjøreport