Beskrivelse

Eiendommen består av syv etasjer med en variert leietakersammensetning. I hovedsak består arealene av kontorer, men bygget huser også bl.a. øyenleger, naprapatklinikk m.m.
Ventilasjonssystem og heis.

 

Adkomst

Det er mulighet for parkeringsplass i P-anlegg ellers er nærmeste parkering å finne i Sentrum P-hus. Sykkelparkering i bakgård. Ventilasjon og radiatorfyr.

Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet på Stortinget stasjon / Grensen T-baneholdeplass. Trikkeholdeplass i umiddelbar nærhet på C. J. Hambros plass. 5 minutters gange unna er Nationalteatret stasjon med tog- og alle t-baneforbindelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt, ca. 250 meter fra Karl Johans gate, med inngang fra Pilestredet. Det er meget kort avstand til det meste, med Tinghuset rett ved. Nyoppussede Thon Hotels Rosenkrantz med kurs-/konferansefasiliteter og et variert restauranttilbud.

Standard

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Vi har ledig lyse og pene kontorlokaler i 3. etasje på 360 kvm. Plantegning viser møblert løsning for 15-18 arbeidsplasser, møterom og sosiale soner.

Etasjen har kombinasjon av landskap, møterom og enkeltkontorer. Pent kjøkken med spiseplass og mulighet for flere sosiale soner. Det er glass-skyvedører og glassvegger til de fleste rom. To toaletter. Heis. Dørcalling. Ventilasjon og radiatorfyr.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis